Metabones Contarex – X-mount Speed Booster Ultra (0.71x)

- 70 % Off

$156.60

Metabones Contarex – X-mount Speed Booster Ultra (0.71x)

SKU: 1U9ZK2KSPW Category: Tags: , , ,

Description

De Contarex Lens to Fuji X Camera Speed Booster van Metabones maakt het mogelijk om Contarex lenzen te monteren op Fuji X-Mount APS-C formaat camera’s, waardoor de beeldhoek en het maximale diafragma van het objectief met 1 f-stop wordt vergroot. Deze foto-accessoire wordt ook geleverd met een afneembare driepootvoet die compatibel is met Arca Swiss, Markins en Photo Clam balkoppen.

De Speed Booster condenseert het licht van de lens en projecteert het op de APS-C sensor zonder vignettering; dit stelt de sensor in staat om al het doorgelaten licht van de lens op te vangen en effectief full-frame dekking te produceren op niet-volledige sensoren. Een overeenkomstige verhoging van het maximale diafragma van 1 stop maakt het objectief effectiever in situaties met weinig licht en kan een ondiepe scherptediepte creëren.

De Speed Boosters van Metabones zijn gemaakt van bewerkt messing, afgewerkt in satijnzwart, het camerahuis en verchroomd op beide bevestigingen om een soepele montage en betrouwbaarheid te garanderen.

Het automatische diafragma (AE-meting) en andere automatische functies worden gedeactiveerd terwijl de Speed Booster is aangesloten.

Additional information

Title

Default Title

Metabones Contarex - X-mount Speed Booster Ultra (0.71x)

Add to cart